jueves, 8 de junio de 2017

Esports

  Esports rius i deltes
- Canoa i caiac

Canoa en competició baixan per una cascada.
Als rius i deltes es practiquen molts esports aquàtics. La canoa i caiac en son exemples de esports, encara que antigament tots dos procedeixen de ser mes que un esport i hobbies, eren transports, medis de transports a traves dels rius de persones i fins i tot mercaderies. Molta gent es pregunta que diferencia hi ha entre el caiac, la canoa i la piragua , ara be, la piragua es el terme general que reben les embarcacions, es a dir, el caiac i la canoa son derivacions del piragüisme i la diferencia entre caiac i canoa es que en el caiac vas assegut i boves amb un rem de doble fulla una a cada extrem i en la canoa vas de genolls i amb un rem amb un sol extrem. El busseig també n’és un exemple de esports fascinant que provenen de tribus antigues, el busseig mes be procedeix de la pesca, es a dir, utilitzaven el busseig per pescar en las profunditats dels rius i deltes. I el mes nou e innovador dels esports d’aigua es el rafting que es una embarcació neumàtica que tracta de descendir el riu amb un caudal i corrents elevades i es divertir perquè son embarcacions de grups nombrosos.
En conclusió el caiac i canoa són un tipus d' esport que es practiquen als rius i deltes on normalment es fa en parelles o individual, per a diferents tipus de aspectes, competició, excursions o aventures, crec que es un esport d'aigua molt mes tranquil, en el que pots disfrutar d'ell.
Caiac a competició sobre riu
WEBGRAFIA:

http://riusideltes4labarcada.blogspot.com.es/2013/06/esports-als-rius-i-deltes.html


FOTOGRAFIES:

http://www.galerie-creation.com/eric-sanford-kayak-riviere-white-oregon-n-3538554-0.jpg

https://www.google.es/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjuq5nmk67UAhVOPVAKHaXSCTsQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.vivetietar.com%2F&psig=AFQjCNG_abtex_-xtPjqCCuB5FThLqb4pA&ust=1497007950316154

No hay comentarios:

Publicar un comentario